زنجفیل می تواند به کنترل حساسیت و آسم کمک کند و برای مقابله با سرماخوردگی می توان از آن استفاده کرد.

 

آنچه لازم است در مورد این گیاه بدانید

1. مشخصات:

زنجفیل گیاهی دارای برآمدگی‌های دکمه‌ای است و خوشه‌ای از غنچه‌های سفید و صورتی می‌دهد که به شکوفه‌هایی زرد تبدیل می‌شوند. این گیاه، گیاهی دائمی و شبیه نی با ساقه‌های پر برگی حدود یک متر است. وقتی ساقه‌ها پژمرده شدند، ریشه‌های آن را جمع می‌کنند.

زنجفیل خشک می‌تواند به کنترل حساسیت و آسم کمک کند.

برای نگه داشتن طولانی مدت این گیاه می‌توانید آن را در کیسهٔ پلاستیکی قرار داده و در یخچال یا فریز نگه دارید.

2. روش استفاده:

داروی خوشمزهٔ سرماخوردگی

این معجون شما را از علائم سرماخوردگی‌‌ رها می‌کند. همچنین سیستم ایمنی‌تان را تقویت می‌کند.

  1. 100گرم کشمش‌ بی‌دانه
  2. 90 گرم زنجفیل
  3. 3 فنجان عسل
  4. 6 عدد لیمو
  5. 4 عدد پرتقال
  6. 4 لیتر آب مقطر

آب را در قابلمه‌ای بزرگ بریزید. زنجبیل نرم شده، عسل و کشمش بی‌دانه را به آن اضافه کنید. بعد ازجوش آمدن بگذارید یک ساعت آرام بجوشد. در صورت نیاز کف آن را بگیرید. بگذارید خنک شود، آن را صاف کنید و در ظرفی که در محکمی داشته باشد، بریزید و در یخچال بگذارید.

روز بعد، آب ۶ عدد لیمو و ۴ عدد پرتقال را بگیرید و به مخلوط اضافه کنید. خوب هم بزنید.

روزی دو تا سه لیوان بنوشید.

چای زنجفیل

نصف قاشق چای‌خوری پودر زنجفیل را در یک فنجان بریزید و آب جوش را روی آن بریزید. سه دقیقه بگذارید خیس بخورد و بعد جرعه جرعه نوش جان کنید.

زمینه مصرف گیاه

  •  تهوع
  • اسهال
  • مجاری معدی و روده
  • تسکین درد
  • تب بر
  • ضد باکتری
  • محرک و  ضد نفخ
  • حساسیت


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: