خواص زنجبیل یا ریشه ی زنجبیل
زنجفیل می تواند به کنترل حساسیت و آسم کمک کند و برای مقابله با سرماخوردگی می توان از آن استفاده کرد.
آنچه لازم است در مورد این گیاه بدانید
1. مشخصات:
زنجفیل گیاهی دارای برآمدگیهای دکمهای است و خوشهای از غنچههای سفید و صورتی میدهد که به شکوفههایی زرد تبدیل میشوند. این گیاه، گیاهی دائمی و شبیه نی با ساقههای پر برگی حدود یک متر است. وقتی ساقهها پژمرده شدند، ریشههای آن را جمع میکنند.
زنجفیل خشک میتواند به کنترل حساسیت و آسم کمک کند.
برای نگه داشتن طولانی مدت این گیاه میتوانید آن را در کیسهٔ پلاستیکی قرار داده و در یخچال یا فریز نگه دارید.
2. روش استفاده:
داروی خوشمزهٔ سرماخوردگی
این معجون شما را از علائم سرماخوردگی رها میکند. همچنین سیستم ایمنیتان را تقویت میکند.
- 100گرم کشمش بیدانه
- 90 گرم زنجفیل
- 3 فنجان عسل
- 6 عدد لیمو
- 4 عدد پرتقال
- 4 لیتر آب مقطر
آب را در قابلمهای بزرگ بریزید. زنجبیل نرم شده، عسل و کشمش بیدانه را به آن اضافه کنید. بعد ازجوش آمدن بگذارید یک ساعت آرام بجوشد. در صورت نیاز کف آن را بگیرید. بگذارید خنک شود، آن را صاف کنید و در ظرفی که در محکمی داشته باشد، بریزید و در یخچال بگذارید.
روز بعد، آب ۶ عدد لیمو و ۴ عدد پرتقال را بگیرید و به مخلوط اضافه کنید. خوب هم بزنید.
روزی دو تا سه لیوان بنوشید.
چای زنجفیل
نصف قاشق چایخوری پودر زنجفیل را در یک فنجان بریزید و آب جوش را روی آن بریزید. سه دقیقه بگذارید خیس بخورد و بعد جرعه جرعه نوش جان کنید.
زمینه مصرف گیاه
- تهوع
- اسهال
- مجاری معدی و روده
- تسکین درد
- تب بر
- ضد باکتری
- محرک و ضد نفخ
- حساسیت
نظرات شما عزیزان: